Inställt Valborg

Hej SETI-medlemmar!

Valborg: På grund av Covid-19 blir det inget traditionellt Valborgsmässofirande med brasa i år. Vi hade bokat Sandgrenska manskören men det får bli nästa år.

Städdag: Den 10/5 kl 10 så samlas vi vid Saltö sand för att köra den årliga städdagen. Vi blir ju inte lika många som vid Valborg men håller ändå avstånd under dagen. Kommunen kommer olja bryggorna i år men vi kan plocka skräp och göra rent runt Saltö-Ekholmen. Pågår ca 2 h men var med så länge ni orkar. Styrelsen fixar fika som man kan ta för sig av. Ta gärna med räfsa, handskar, påse och liknande för att kunna städa.

Årsmöte: Vi har skjutit upp årsmötet till sommaren så att vi ska kunna träffas. Vi får se hur situationen ser ut med Covid-19 i juni. Om det inte förändras avvaktar vi årsmötet alternativt har det utomhus. Vi söker ny ordförande till styrelsen inför årsmötet.

Resultat av höstmöte: Vi driver fortfarande aktivt de frågor som kom upp på förra årets höstmöte angående trafik- och parkering. Vi har haft möten med kommunen och de planerar att göra några av åtgärderna i år. Återkommer när vi vet mer men det handlar om cirkulationsplatsen görs om till korsning med stopplikt, enkelriktigt av Almögatan hela vägen, cykelväg för barn till skolan, parkeringsförbud på en sida av Ramsövägen, hastighetsskylt med glad/sur gubbe på Strandvägen, parkeringsregler m.m.

Vad händer under året i SETI:
– På grund av Covid-19 är vi ganska begränsade i hur vi kan träffas. Vi har ställt in vissa planer på aktiviteter men hoppas kunna köra trivselkväll på Blomlöfs i augusti.
– Vi har föreslagit för kommunen att upprusta fotbollsplanen då det inte blir paviljonger.
– Vi har en kontinuerlig diskussion med kommunen om saker som behöver åtgärdas i närmiljön både i naturen och tekniska bitar.
– Kommunen var inbjudna som talare för årsmötet för att presentera planerna på nya bostäder på Södra Saltö

Medlemsavgift: Påminner om att betala in årets medlemsavgift på 100 kr antingen via Swish: 123 651 0838 eller på BG 726-4922. Markera betalningen med ditt förnamn och efternamn. En betalning per hushåll.

Ta hand om varandra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *