Info digitalt årsmöte

Hej SETI-medlem!

Här kommer info:

1. Årsmötet ställdes in för att istället bli digitalt. Det blir ett Skype-möte torsdagen 29/4 kl 19-21 istället.

Affärsverken börjar med att presentera sitt förslag för nytt elavtal.

Under mötet så  kommer vi rösta om det som finns val på,  andra punkter som nya styrelsemedlemmar, använder vi tyst medgivande för.. 

Mötesinformation och länk för att ansluta nedan. Bör fungera även utan programmet genom att använda webbläsaren, alternativt kan man ringa in via telefonnummer: Lägg till kalenderbokning med bifogad fil.

Join Skype Meeting     
Trouble Joining?Try Skype Web App


Join by Phone

Toll-free number: 0200883536,,4272585850#

Toll number: 0850336591,,4272585850#

Find a local number

Conference ID: 4272585850

Help  

2. Kommunen kommer bjuda in till ett Skype-möte angående trädallén på Ekholmen tisdagen den 27/4 kl 17. Syftet är att de ska presentera sin plan och vi ska få ge våra synpunkter. 
Vi kommer vidarebefordra inbjudan med länk till mötet via mail, hemsida och facebook. 

3. Imorgon den 21/4 så kommer politiker och tjänstemän från kommunen vara utomhus vid Saltöskolan för att svara på frågor och informera om detaljplanen för Rapphönan.  Flerfamiljsbostäderna nära skolan får möjlighet att höjas en våning. Planen är på samråd nu. Tyck gärna till imorgon, nu under samråder eller genom att kontakta oss via mail.

4. En punkt på årsmötet är förslag om namnbyte på föreningen till Saltö-Ekholmens Trivsel- och Intresseförening med syfte att locka till fler som bor i lägenhet till föreningen. För att få en bild om vad medlemmarna tycker om idén att byta namn på föreningen så har vi gjort en omröstning. Skriv gärna för- och efternamn när du röstar:https://doodle.com/poll/saie9ganzk82vuzp?utm_source=poll&utm_medium=link 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *