SETI årsmöte 2021

Sammanfattning av SETIs årsmöte

Ny ordförande av föreningen: Charlotte Ljungman
Vice ordförande: Elisabet Melin

Nya i styrelsen:
Anna Kindblad
Elisabet Melin
Tom Rasmussen

Affärsverken redovisade sitt förslag för nytt elavtal som vi kommer visa under maj. I slutet av maj så skriver föreningen på avtalet och i juni kommer Affärsverken kontakta er för att fråga om förnyande av elavtalet.

Vi beslutade att skjuta upp röstning om namnbyte på föreningen till nästkommande höstmöte eller årsmöte pga brist på närvarande. Eventuellt blir det en enkätfråga. Vi röstade fram att byta logotyp. Vinnande förslag har tagits fram av Gun Israelson-Sjövik! Som ska få ett pris för sin insats. Se logotypen nedan.

Peo redovisade resultatet av Trafikenkäten som vi kommer gå ut med information om också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *